Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Υγείας στο Βελονισμό

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Υγείας στο Βελονισμό
  • Τοποθεσία:
    • Γραφεία Ε.Ε.Κ.Ι. Παπαδιαμαντοπούλου 52 Ζωγράφου Ιλίσια, 1ος όροφος & Shen TCM, Θησείο (www.shen.gr)
  • Κατηγορία:
    • Βελονισμός, Κινέζικη Ιατρική
  • Πληροφορίες:

    Εγγραφές πληροφορίες: info@hccm.gr & seminars@hccm.gr τηλ: 2107700128, 6948057898

Η Ελληνική Εταιρεία Κινέζικης Ιατρικής (ΕΕΚΙ) ξεκινάει επτάμηνο κύκλο σπουδών ταχύρρυθμης εκπαίδευσης στο βελονισμό και στην Κινέζικη Ιατρική.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και νοσηλευτές ή τελειόφοιτους των αντίστοιχων τμημάτων) και εστιάζεται στη μυοσκελετική ιατρική. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει μερικές από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές/συστήματα της Κινέζικης Ιατρικής και έχει ως σκοπό την άμεση ενσωμάτωσή τους στο θεραπευτικό δυναμικό των καταρτιζόμενων.

Μεγάλη σημασία δίνεται σε παθολογίες μυοσκελετικής φύσεως και διαχείριση άλγους αλλά πάντα, οι θεραπευτικές τεχνικές διδάσκονται κι εφαρμόζονται κάτω από το πρίσμα και την έννοια του ολισμού και των αρχών της Κινέζικης Ιατρικής. Συμπληρωματικά θα διδαχθούν και εφαρμογές θερμοθεραπείας καθώς και μυοπεριτοναϊκής απελευθέρωσης.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις απαιτούμενες ώρες (200) και τη διδακτέα ύλη που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για την εκπαίδευση Ιατρών και Επαγγελματιών Υγείας και διεξάγεται με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών (Confucius Institute).

 

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Το πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί από Βρετανικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς και σαν αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για ασφάλεια αστικής ευθύνης από την Balens – Specialised Insurance Brokers.

 

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και των αντίστοιχων εξετάσεων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος “Tαχύρρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Υγείας στο Βελονισμό” (200 ώρες) από την Ελληνική Εταιρεία Κινέζικης Ιατρικής (ΕΕΚΙ) καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου Πρωτόκολλο NADA 5 Σημείων για διαχείριση μετατραυματικού στρες (PTSD), εθισμού και αποτοξίνωσης, από τη NADA GR.

 

Περισσότερες Πληροφορίες, Πρόγραμμα, Εγγραφές:

www.hccm.gr/velonismos

Επιστροφή στο προηγούμενο