Σεμινάριο Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ

Σεμινάριο Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ
 • Ημερομηνία:

  20-21 / 10 / 2018 επίπεδο 1 3-4 / 11 / 2018 επίπεδο 2 27-28 / 10 / 2018 επίπεδο 3

 • Τοποθεσία:
  • - Γραφεία Ε.Ε.Κ.Ι. Παπαδιαμαντοπούλου 52 Ζωγράφου Ιλίσια, 1ος όροφος - Κέντρο Ται Τσι Τσουάν, Πλαστήρα 62, Νέα Σμύρνη
 • Κατηγορία:
  • Τσι Γκονγκ, Physical, spiritual and energy practices
 • Πληροφορίες:

  seminars@hccm.gr info@hccm.gr 210.7700.128, 694.805.7898

Η Ελληνική Εταιρία Κινέζικης Ιατρικής σε συνεργασία με 

το Ινστιτούτο Κούνταβελ του  Πεκίνου σας παρουσιάζουν το

ZYQ

Το Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ

«Δεν είναι άλλο ένα φορτίο στη μέρα σου,

είναι το καθαρό νερό που θα σε ξεπλύνει και θα σε βοηθήσει να λάμψεις»

(Γεώργιος Ιντούλεν, εκπαιδευτής του ZYQ επιπέδου 1,2,3, στην Ελλάδα)

Το ΖYQ είναι μια μέθοδος εξάσκησης της ενέργειας - συμπεριλαμβάνει τόσο στατικές όσο και ασκήσεις με κίνηση- που ο πρώτος της στόχος είναι η βελτίωση της υγείας και η ενδυνάμωση του σώματος. Στη συνέχεια, όταν η υγεία έχει αποκατασταθεί,  καθοδηγεί τους ασκούμενους στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης κι αφυπνίζει τις ιδιαίτερες  μοναδικές δυνατότητες του καθένα.

Υπάρχουν πολλές σχολές τσι γκόνγκ. Η συγκεκριμένη είναι, επιβεβαιωμένα από την εμπειρία μας, πολύ υψηλού επίπεδου και ταυτόχρονα πολύ απλή και κατανοητή.

Οι ασκήσεις είναι  εύκολα εφαρμόσιμες από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Για την εξάσκηση δεν απαιτούνται αλλαγές του τρόπου ζωής, κι όμως με την άσκηση η ζωή όντως αλλάζει! Οι ασκούμενοι αποκτούν ανοσία στο στρες, εσωτερική ισορροπία, αισιοδοξία, άριστη υγεία και ευτυχία.

Το ZYQ είναι ένα πλήρες σύστημα, δοκιμασμένο από τον χρόνο- καθώς γεννήθηκε στην Κίνα επτά χιλιετίες πριν- που μας προσφέρει μια ανεκτίμητη ευκαιρία για σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική εξέλιξη με ρυθμούς που ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να διαμορφώσει ανάλογα με τον τρόπο ζωής του και τον χρόνο που θέλει να αφιερώσει σε αυτό.

Ενσωματωμένο μέσα στο ZYQ βρίσκεται κι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπευτικής- το ImageMedicine- κι έτσι to Zhong Yuan Qi Gong αποτελεί επίσης, πολύτιμο εργαλείο στη θεραπευτική φαρέτρα των ιατρών και των ολιστικών θεραπευτών.  

Σχετικά με τον εκπαιδευτή

Ο Γεώργιος Ιντούλεν είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και των τριών πρώτων επιπέδων του  Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ. Είναι μέλος του ιδρύματος «Απόλλων Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ» και μέλος του Συλλόγου Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ της Λετονίας. Ασκείται εντατικά στο Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ από το 2004 και συνδέεται στενά με τον Μεγάλο Δάσκαλο του συστήματος  Xu Mingtang. Ο Γεώργιος Ιντούλεν σπούδασε Φενγκ Σούι στο Blue Mountain Institute και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής σε αυτό. Βαφτίστηκε στην Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, υπηρέτησε στο καθεδρικό ναό της Ρίγας και από την ηλικία των 15 χρόνων, έχοντας έντονες πνευματικές αναζητήσεις, άρχισε να ασκεί τον ησυχασμό υπό την καθοδήγηση του πνευματικού του πατέρα Ciril Borodin. Το 2006 δημιούργησε στη Λετονία την «Κοινότητα Χριστιανικού Διαλογισμού» (www.wccm.org) και το 2013 έγραψε το βιβλίο «Φωνή στη Σιωπή: ο χριστιανικός διαλογισμός - παραδόσεις και πρακτικές».

Η εκπαίδευση στο ZYQ Level 1 θα γίνει

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 από τις 9 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Κινέζικης Ιατρικής, Παπαδιαμαντοπούλου 52, Αθήνα.  


Η πρακτική στο ZYQ Level 1 θα γίνει

3 φορές, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα 19:15-20:30μ.μ. στο κέντρο Ται Τσι Τσουαν, Πλαστήρα 62, Ν. Σμύρνη, Αθήνα και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.


Η εκπαίδευση στο ZYQ Level 2 θα γίνει

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από τις 9 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Κινέζικης Ιατρικής, Παπαδιαμαντοπούλου 52, Αθήνα.  


Η εκπαίδευση στο ZYQ level 3 θα γίνει

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 από τις 9 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα στο κέντρο Ται Τσι Τσουαν, Πλαστήρα 62, Νέα Σμύρνη, Αθήνα.

 

* Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από 10 (ανα επίπεδο), τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στο κέντρο Ται Τσι Τσουάν, Πλαστήρα 62 στη Νέα Σμύρνη, κατόπιν ενημέρωσης των συμμετεχόντων.

Κράτηση θέσης με προκαταβολή 80 ευρώ, επικοινωνείτε στο 210.7700.128, 694.805.7898  

Συνολικό κόστος συμμετοχής κάθε σεμιναρίου (συμπεριλαμβάνονται οι συναντήσεις πρακτικής): 150 ευρώ.

* Παλιοί μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά τα σεμινάρια για εξάσκηση, θα έχουν κόστος συμμετοχής 20 ευρώ ανά ημέρα.

Επιστροφή στο προηγούμενο